opc_loader
Piaggio

Kom uw nieuwe Piaggio scooter kopen bij de moderne dealer

Veel mensen hebben de droom om ooit een Piaggio scooter te kopen. Deze moderne scooters zien er namelijk niet alleen prachtig uit met hun moderne design, maar rijden ook nog eens fantastisch. Het schakelen gaat soepel en de scooters rijden zeer vlot, zonder te schokken. Verder ziet een Piaggio scooter er vooral fantastisch uit.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Ga voor modern design door een Piaggio scooter te kopen

De scooters van Piaggio hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ook zijn de scooters verkrijgbaar met zowel blinkende als metallic lak. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Komt u ook een Piaggio scooter kopen in onze moderne en ruime showroom in Den Haag-Leidschenveen? Wij ontvangen u graag en voorzien u van persoonlijk advies.

Laat het beste onderhoud aan uw Piaggio scooters uitvoeren door onze specialisten

Als gespecialiseerd dealer van Piaggio scooters, kunt u voor het onderhoud aan deze scooters ook prima terecht bij Mi-Scoot B.V. Onze deskundige monteurs beschikken over het beste gereedschap en hebben de beschikking over originele Piaggio onderdelen, zodat zij ieder onderhoud met de beste kwaliteit kunnen uitvoeren.

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Piaggio scooter? Of rijdt u al jaren met veel plezier op zo’n moderne scooter en moet er iets gerepareerd worden? Of is er onderhoud nodig aan uw Piaggio scooter? Kom in al deze gevallen langs in onze winkel in Den Haag-Leidschenveen. Heeft u een algemene vraag, dan kunt u bellen naar 070-3715335.

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service