opc_loader

RDW-erkend

 

Mi-Scoot is een RDW-erkend voertuigbedrijf. Bij aankoop regelen wij voor u de tenaamstelling bij de RDW. Dat scheelt u weer een kopzorg. 

 

Mi-Scoot heeft verschillende RDW Erkenningen om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

-Erkenning (VI), versnelde inschrijving voor het aanvragen van nieuwe en ongebruikte voertuigen.

-Erkenning Bedrijfsvoorraad, voor het uitschrijven van een vrijwaring en het in voorraad nemen van voertuigen die ingeruild of ingekocht zijn.

-Erkenning tenaamstellen voertuigen, voor het tenaamstellen van nieuwe voertuigen of gebruikte voertuigen uit eigen voorraad.

-Erkenning (GWC) goedkeuring wijzigen constructie, voor het omkeuren van een scooter van snorscooter naar bromscooter. Per 1 januari 2023 zijn wij het adres als u het kenteken wilt wijzigen.

 

Over RDW
De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

 

Kentekenbewijs kwijt?
Als u uw kentekenbewijs bent kwijtgeraakt kunt u online een vervangend kentekenbewijs aanvragen via de website van de RDW. Daarvoor heeft u uw kenteken, het Voertuigidentificatienummer  en uw DigiD nodig. 

 

  

                     

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service