opc_loader

Mi-Scoot heeft een nette, moderne werkplaats van 150 m2 waar u terecht kunt voor alle soorten reparaties, schadeherstel en onderhoud. Wij repareren alle merken scooters, en sturen u dus niet weg! Ook als u de scooter in het verleden niet bij Mi-Scoot heeft gekocht dan kunt u bij ons terecht. Wij repareren 50cc scooters zowel benzine als elektrisch, ook motorscooters van Piaggio, Vespa, Aprilia, Kymco, Sym en Peugeot kunnen bij ons terecht. Voor de regio zijn wij ook de Piaggio MP3 dealer dus ook hiermee kunt u voor ook reparatie en onderhoud bij ons terecht, belangrijk is wel dat deze van een recent bouwjaar of bij ons is aangeschaft. Wij hebben alle specialistische gereedschappen en computers hiervoor in huis. Banden kunnen wij ook balanceren.

 

Kleine reparaties als het proppen van een lekke band of vervangen van een lampje kunt u op wachten in onze koffiecorner. Voor reparaties die meer tijd in beslag nemen kunt u de scooter bij ons achterlaten. Als u hiervoor een afspraak maakt dan zullen wij ernaar streven de scooter dezelfde dag klaar te hebben. U kunt de scooter dan tussen 9 uur en half 10 bij ons brengen, wij bellen u zodra de scooter klaar staat.

 

Wij beschikken over enkele leenfietsen, u kunt deze kosteloos gebruiken. Mocht u een scooter willen huren dan kan dat, u betaald tijdens de reparatie van uw eigen scooter slechts 50% van de huurprijs, de borg moet u wel vooruit betalen.

 

In ons computersysteem houden wij de reparatie historie bij van uw scooter, zodat wij altijd kunnen zien wat er in het verleden aan uw scooter vervangen is. De reparatiekosten zullen bij het brengen van de scooter globaal worden ingeschat, mocht tijdens de reparatie blijken dat er meer mankementen aan uw scooter zijn dan zullen wij dit eerst met u overleggen voordat dit hersteld zal worden. Dit om onvoorziene kosten te voorkomen. Dit betekent wel dat wij u wel telefonisch moeten kunnen bereiken.

 

Reparatiefacturen moeten bij het ophalen van de scooter direct worden voldaan per pin of contant. U ontvangt dan een duidelijke factuur met een overzicht van de reparatie en de gebruikte onderdelen. Daarnaast geven wij u 1 maand garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Wij streven ernaar u naar alle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Mocht u desondanks opmerkingen of klachten hebben dan horen wij dit graag. Wij zijn een servicegericht bedrijf en gaan zuinig met uw scooter om!

 

Mocht u een keer met pech of een lekke band komen te staan dan beschikt Mi-Scoot over een eigen haal- en breng service voor uw scooter. Tegen een kleine vergoeding zal uw scooter dan opgehaald worden, binnen de garantie van de scooter of reparatie is dit kosteloos.

 

Wij staan voor u klaar!

 

 

 

Met ons team van 8 man staan wij voor u klaar, u kunt ons direct bereiken op 070-3175335 

of info@mi-scoot.nl voor een afspraak of advies.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service