opc_loader

Elektrische scooter kopen bij de Niu Premium Store in Den Haag

Een elektrische scooter is tegenwoordig zeer populair, waardoor steeds meer mensen besluiten er een te kopen, Mi-Scoot is de elektrische scooter specialist met een elektrische scooterwinkel in Den Haag. Daarom heeft u bij Mi-Scoot B.V. een ruime keuze aan elektrische scooters van verschillende merken. Ook voor de verhuur van een elektrische scooter kunt u in onze ruime elektrische scooterwinkel in Den Haag (Leidschenveen) terecht. Zo huurt u eenvoudig een scooter voor een gezellig dagje uit of voor een mooi tochtje door gezellige steden in de omgeving. U ontdekt dan mooie steden zoals Den Haag of Leiden, waar u vanuit ons verhuurpunt zo naartoe rijdt op zo’n fijne elektrische scooter. Of ontdek de schitterende Nederlandse kust per scooter. U laveert dan eenvoudig tussen het drukke verkeer en alle toeristen door.

Artikel 1 tot 37 (van de 37 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 37 (van de 37 artikelen). Resultaat:1

Een betrouwbare elektrische scooter kopen in de regio Den Haag

Op een hippe elektrische scooter, die wij zowel voor de verhuur als om te kopen aanbieden in onze winkel in Den Haag, maakt u zorgeloos schitterende tochtjes. Onze scooters zijn namelijk zeer betrouwbaar en geschikt voor iedereen met een scooterrijbewijs. Voor de verhuur van de scooters is het vereist dat u minimaal 16 jaar bent. Deze leeftijdseis geldt ook als u er een wilt kopen in onze elektrische scooterwinkel in Den Haag. Wanneer u een elektrische scooter gaat kopen of geïnteresseerd bent in onze verhuur, wordt er standaard een betrouwbaar kettingslot meegeleverd. Vervolgens kunt u veilig een ritje maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een elektrische scooter is een relatief nieuw type scooter. Hierdoor heeft u misschien nog vragen voor u besluit er een te kopen of te huren. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 070-3715335. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze elektrische scooterwinkel in Den Haag, gevestigd in het stadsdeel Leidschenveen.

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service