opc_loader

Kymco onderhoud

Wanneer u een Kymco scooter heeft en in de regio Den Haag woont, kunt u voor onderhoud het beste naar Mi-Scoot B.V. in de Haagse wijk Leidschenveen gaan. Waarom? Omdat wij ons al jaren Kymco flagship store mogen noemen. Hierdoor hebben wij alle originele onderdelen altijd op voorraad en zorgen onze vakkundige monteurs ervoor dat uw Kymco scooter snel weer rijdt als een zonnetje. Zij hebben niet alleen altijd de juiste onderdelen bij de hand, maar weten ook alles van Kymco scooters, zodat zij het juiste onderhoud kunnen plegen.

De juiste Kymco onderdelen en het beste onderhoud

Wanneer u een Kymco scooter koopt in onze moderne winkel in Den Haag-Leidschenveen, weet u zeker dat uw scooter een goede kwaliteit heeft. Deze scooters zitten, net als al onze exemplaren, technisch goed in elkaar. Ook worden altijd originele Kymco onderdelen zoals windschermen en koffers gebruikt, zodat de accessoires zeker goed op uw scooter gemonteerd kunnen worden. Hierdoor is uw rijplezier optimaal. Deze service kunnen wij u bieden dankzij het feit dat wij Kymco flagship store zijn.

Kom voor het beste onderhoud langs in onze winkel

Rijd u al jaren met veel plezier met een Kymco scooter, maar is deze aan een onderhoudsbeurt toe? Kom dan langs in onze winkel in Leidschenveen, een stadsdeel van Den Haag. Onze experts staan voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen? Bel dan naar 070-3715335.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service