opc_loader
Kymco

Een Kymco scooter kopen in Den Haag

Wilt u een Kymco scooter kopen bij een betrouwbare dealer in de omgeving van Den Haag? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Mi-Scoot B.V. Wij zijn een Kymco flagship store, wat betekent dat we door Kymco Nederland zijn geselecteerd als toonaangevende dealer. U vindt een compleet assortiment scooters in alle beschikbare kleuren. Bovendien kunt u op vier verschillende showmodellen een proefrit maken.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Welke Kymco scooter wilt u kopen om in Den Haag rond te rijden?

Als u overweegt om een Kymco scooter te kopen bij een dealer in de buurt van Den Haag, heeft u vast specifieke wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een strak design met trendy kleuren? Of kiest u voor een klassieke scooter die is uitgerust met een hoog windscherm? In ons uitgebreide aanbod vindt u zeker een Kymco scooter die volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard voorzien wij u van persoonlijk advies voordat u een passende Kymco scooter gaat kopen in onze winkel in Den Haag.

Meer dan alleen een scooterdealer

Mi-Scoot B.V. is meer dan alleen een betrouwbare Kymco dealer in Den Haag. Rijdt u al jaren met veel plezier op een Kymco scooter door Den Haag, maar heeft deze wel wat onderhoud nodig? Voor al het onderhoud aan uw Kymco scooter bent u ook welkom in onze winkel in Den Haag. Laat onze ervaren specialisten vakkundig onderhoud uitvoeren aan uw Kymco scooter, dit doen ze in onze moderne werkplaats.

Maak een weloverwogen keuze voor uw nieuwe scooter

Het kopen van een Kymco scooter is een grote aanschaf en daarom wilt u een weloverwogen keuze maken. Vertrouw op een goede Kymco dealer in Den Haag, zoals Mi-Scoot B.V., waar u ook terecht kunt voor onderhoud. Bij Mi-Scoot B.V. kunt u de scooter namelijk eerst in het echt bekijken om te bepalen of de scooter echt bij u past. Wilt u even op de scooter zitten of een proefritje maken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij hopen u snel te zien in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag. Mocht u voor uw bezoek nog vragen hebben, dan belt u naar 070-3175335. Wij voorzien u dan graag van meer informatie.

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service