opc_loader

Scooter kopen Den Haag

Komt u ook een scooter kopen bij een professionele scooterspeciaalzaak in Den Haag, niet ver van Zoetermeer? Mi-Scoot heeft een uitgebreid assortiment scooters, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wist u dat het voertuig al binnen een à twee werkdagen bij u geleverd wordt, mits het op voorraad is? Dat is de service die u van ons kunt verwachten.

Waarom een scooter kopen bij onze scooterspeciaalzaak in Den Haag?

Als u een scooter wilt kopen, doet u dat het best bij Mi-Scoot in de buurt van Zoetermeer. Wij geven u rustig de tijd om de scooters te bekijken. Wilt u er even op zitten of een proefrit maken? Dat is zeker mogelijk! Wij werken alleen met all-in prijzen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. De scooter wordt volledig rijklaar geleverd. Bovendien ontvangt u altijd de eerste servicebeurt gratis als u een scooter komt kopen bij ons in Den Haag.

Ontvang persoonlijk advies en maak de juiste keuze

Het kopen van een scooter is een grote uitgave en dat begrijpt Mi-Scoot nabij Zoetermeer als geen ander. Daarom voorzien wij u altijd van persoonlijk advies. Wij luisteren graag naar uw wensen voor een scooter. Kiest u voor een elegante scooter met een retro-uitstraling? Of wilt u een elektrische scooter kopen om de omgeving van Den Haag en Zoetermeer te verkennen? Met gericht advies van onze gespecialiseerde medewerkers, weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt.

Bezoek onze scooterspeciaalzaak

Zien wij u binnenkort in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag, nabij Zoetermeer, om een scooter te kopen? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Oude Middenweg 241D. Als u nog met specifieke vragen zit die u wilt stellen, belt u naar 070-3175335.

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service