opc_loader

Een nieuwe scooter kopen in Den Haag

Komt u ook een scooter kopen bij een professionele scooterspeciaalzaak in Den Haag, niet ver van Zoetermeer? Mi-Scoot B.V. heeft een uitgebreid assortiment aan scooters, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wist u dat het voertuig al binnen een à twee werkdagen bij u geleverd wordt, mits het op voorraad is? Dat is de service die u van ons kunt verwachten!

Waarom een scooter kopen bij onze scooterspeciaalzaak in Den Haag?

Als u een scooter wilt kopen, doet u dat het best bij Mi-Scoot B.V. in de buurt van Zoetermeer. Wij geven u rustig de tijd om de scooters te bekijken. Wilt u er even op zitten of een proefrit maken? Dat is zeker mogelijk! Wij werken alleen met all-in prijzen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. De scooter wordt volledig rijklaar geleverd. Bovendien ontvangt u altijd de eerste servicebeurt gratis als u een scooter komt kopen bij ons in Den Haag.

Ontvang persoonlijk advies en maak de juiste keuze

Het kopen van een scooter is een grote uitgave en dat begrijpen we bij Mi-Scoot B.V. nabij Zoetermeer als geen ander. Daarom voorzien wij u altijd van persoonlijk advies. Wij luisteren graag naar uw wensen voor een scooter. Kiest u voor een elegante scooter met een retro-uitstraling? Of wilt u een elektrische scooter kopen om de omgeving van Den Haag en Zoetermeer mee te verkennen? Met gericht advies van onze gespecialiseerde medewerkers, weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt.

Bezoek onze scooterspeciaalzaak

Zien wij u binnenkort in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag, nabij Zoetermeer, om een scooter te kopen? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel. Als u nog specifieke vragen heeft die u wilt stellen, belt u naar 070-3175335.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service