opc_loader

Scooter Verhuur

Mi-Scoot: scooter verhuur/rent

Mi-Scoot heeft schitterende scooter modellen in de verhuur. Voor een gezellig dagje uit, een tocht door centrum Den Haag of Leiden? Een ritje langs de kust? Met onze hippe en betrouwbare snorscooters maakt u hier een geslaagde dag van. Kom langs en reserveer uw snorscooter ! Vanaf 16 jaar mits in het bezit van een geldig rijbewijs ! Kan probleemloos met 2 personen bereden worden. Kettingslot kosteloos meegeleverd.

Hieronder kunt u de periode bepalen en deze betalen via Ideal, reserveren via de telefoon is niet mogelijk! Heeft u vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

U kunt kiezen voor een elektrische Niu N1 scooter met een bereik van 60-70 kilometer, u krijgt de oplader mee dus u kunt hem altijd zonodig bijladen bij ieder stopcontact. Voordeel is heerlijk geruisloos scooteren en u mag met deze scooters door de duinen en bosgebieden rijden. Ook kunt u kiezen voor het populaire Mi Inverno Rome scooter model, deze benzine 4-takt scooter is ruim en voorzien van een achterdrager. Met een verbruik van 1:30 ook erg zuinig, u krijgt hem mee met een volle tank dus u dient hem ook weer met een volle tank terug te brengen.

Alle scooters zijn voorzien van een telefoonhouder en een USB aansluiting, u kunt uw telefoon dus onderweg opladen! En met uw telefoon navigeren.

Mi-Scoot heeft 5 elektrische scooters 4x Niu N1 en 1x Niu M+ beschikbaar ! Daarnaast 2 benzine 4-takt Rome scooters.

Verhuur is iedere dag mogelijk tijdens openingstijden, Mi-Scoot is op zondagen en feestdagen gesloten. U kunt natuurlijk wel een scooter voor een weekend huren.

Scooters zijn W.A verzekerd (voor schade bij derden). U bent zelf aansprakelijk voor schade of diefstal van de gehuurde scooter, tenzij u een aanvullende verzekering afsluit voor schade aan de gehuurde scooter of diefstal hiervan. Het eigen risico is dan gelijk aan de borg van 150 euro. Zonder deze verzekering moet u alle schade aan de gehuurde scooter vergoeden ! Kleine schades onder de 150 euro worden dus altijd van de borg ingehouden.

Uw borg krijgt u door middel van retour pinnen onmiddelijk terug gestort op uw rekening !

Contact met Mi-Scoot

Reserveren is enkel mogelijk via onze webshop. Bij zomers weer zijn de scooters vrijwel altijd allemaal verhuurd. Reserveer dus tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Prijs: 0,00

0
x
Beschrijving

Een dagje uit is nog nooit zo leuk geweest! Reserveer nu uw huurscooter bij Mi-Scoot !

*Huursom dient uitsluitend per pin of per bank voldaan te worden dit i.v.m. verzekering.

**Brengt u uw scooter voor reparatie dan krijgt u 50% korting op de huurprijs, u dient dan wel de borg vooruit te betalen.

*** Scooters zijn W.A verzekerd (voor schade bij derden). U bent zelf aansprakelijk voor schade of diefstal van de gehuurde scooter, tenzij u een aanvullende verzekering afsluit voor schade aan de gehuurde scooter of diefstal hiervan. Het eigen risico is dan gelijk aan de borg van 150 euro. Zonder deze verzekering moet u alle schade aan de gehuurde scooter vergoeden !

Extra informatie

WIj verhuren 2 types scooter; Elektrische en Benzine (4-takt) scooters

Beoordelingen ()
Scooter Verhuur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Scooter Verhuur


Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service

Laatst bekeken items