opc_loader
Sym

Een SYM scooter kopen in Den Haag

Wanneer u voor een aantrekkelijke prijs een SYM scooter wilt kopen, kom dan zeker eens langs bij Mi-Scoot B.V. in Den Haag-Leidschenveen. Voor de scooters van dit merk hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. Profiteer van onze ‘hot deals’ die u honderden euro’s voordeel op kunnen leveren.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

Kies uit de nieuwste modellen wanneer u een SYM scooter gaat kopen in Den Haag

In onze moderne winkel in Den Haag kunt u voor een aantrekkelijke prijs een SYM scooter kopen. Daarnaast vindt u in onze winkel in Den Haag ook nieuwe en gebruikte SYM scooters. Deze scooters zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de immens populaire SYM Fiddle. Deze special is exclusief bij ons verkrijgbaar met een uitgebreid optiepakket. U krijgt dan accessoires zoals een windscherm, beugelset, achterdrager, voordrager en een stevige rugsteun. U kunt kiezen uit diverse pakketten, of zelf uw scooter samenstellen. De prijzen die vermeld staan bij al onze scooters zijn inclusief alle kosten. Zo worden er geen extra bedragen in rekening gebracht voor het rijklaar maken van uw nieuwe scooter. Op deze manier rijdt u zo weg op uw nieuwe scooter. Ook profiteert u van 3 jaar garantie. Dankzij onze goede service zijn wij in 2019 uitgeroepen tot beste SYM dealer van Nederland.

Kom langs in onze moderne showroom

Wanneer u een SYM scooter wilt kopen, bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag. In onze showroom staan wij  voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en de beste scooter voor u rijklaar te maken. Uiteraard stellen wij uw nieuwe scooter hierbij perfect voor u af. Voor de beste service gaat u naar Mi-Scoot B.V. Heeft u nog vragen voordat u langskomt? Bel dan naar 070-3715335.

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service