opc_loader

Koop uw NIU elektrische scooter in Den Haag

Overweegt u om een NIU elektrische scooter aan te schaffen bij een specialist in Den Haag? Wat een goede keuze! Met slechts één oplaadbeurt rijdt u met deze scooter maar liefst 80 kilometer. Dit wordt uw nieuwe voertuig om de omgeving mee te verkennen. Bij Mi-Scoot B.V. in Den Haag vindt u een scooter van NIU die helemaal bij u past. En wist u dat al onze scooterprijzen all-in zijn? Dit betekent: volledig rijklaar geleverd en geen bijkomende kosten wanneer u een NIU scooter komt kopen in Den Haag.

Met de veelzijdige NIU elektrische scooter erop uit in Den Haag

Wilt u er heerlijk op uittrekken in het weekend? Of zoekt u juist een scooter om naar uw werk te rijden? In beide gevallen is de elektrische scooter van NIU een echte uitkomst, dus het kopen ervan bij een dealer in Den Haag is een goed idee. De batterij is binnen zes uur volledig opgeladen, waarna u vele kilometers kunt maken op uw nieuwe voortuig. De actieradius is volledig afhankelijk van de manier van gebruik en uw rijstijl.

Kom langs om uw favoriete scooter te bekijken

Bent u benieuwd naar de elektrische scooter van NIU, maar wilt u deze met eigen ogen bekijken bij een dealer in de omgeving van Den Haag voordat u deze gaat kopen? Kom dan langs in onze scooterspeciaalzaak in het Haagse stadsdeel Leidschenveen. Hier vindt u elektrische scooters van NIU in allerlei kleuren en in verschillende uitvoeringen. Samen bekijken we welke scooter het beste bij u past. Maak direct een proefrit zodat u zeker weet dat dit de scooter is die u wilt aanschaffen. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u langskomt in Den Haag voor het kopen van een elektrische scooter van NIU? Bel dan naar 070-3175335.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service