opc_loader

NIU elektrische scooter

Overweegt u om een NIU elektrische scooter aan te schaffen? Goede keuze! Met slechts één oplaadbeurt rijdt u met deze scooter maar liefst 80 kilometer. Dit is uw nieuwe voertuig om de omgeving mee te verkennen. Bij Mi-Scoot vindt u een scooter van NIU die helemaal bij u past. Wij zijn namelijk benoemd tot NIU Superior Store, zodat u bij ons altijd de nieuwste modellen NIU scooters vindt. Ook zijn wij de grootste NIU scooter dealer in Zuid-Holland. En wist u dat al onze scooterprijzen all-in zijn? Dit betekent: volledig rijklaar en geen bijkomende kosten.

Trek eropuit met de veelzijdige NIU elektrische scooter

Wilt u er heerlijk op uittrekken in het weekend? Of zoekt u juist een scooter om naar uw werk te rijden? In beide gevallen is de elektrische scooter van NIU een echte uitkomst. De batterij is binnen zes uur volledig opgeladen, waarna u vele kilometers kunt maken op uw nieuwe voortuig. De actieradius is volledig afhankelijk van de manier van gebruik en uw rijstijl.

Kom langs om uw favoriete scooter te bekijken

Bent u benieuwd naar de elektrische scooter van NIU, maar wilt u deze met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag. Hier vindt u scooters van NIU in allerlei kleuren en in verschillende uitvoeringen. Samen bekijken we welke scooter het best bij u past. Maak direct een proefrit, zodat u zeker weet dat dit de scooter is die u wilt aanschaffen. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u langskomt? Bel dan naar 070-3175335.

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
6.629,00
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service