opc_loader

Professionele scooter reparatie in Den Haag

Als uw scooter een reparatie nodig heeft, kiest u voor een professioneel bedrijf in Den Haag. Op die manier weet u zeker dat uw scooter op de juiste manier gerepareerd wordt en u in het vervolg veel veilige kilometers kunt maken. Bij Mi-Scoot B.V in den Haag., dicht bij Pijnacker en Zoetermeer, werken alleen experts aan de reparatie en het schadeherstel van uw scooter. Wilt u dit zelf ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden van scooter reparatie in de regio rondom Pijnacker, Den Haag en Zoetermeer. Ook voor onderhoud kunt u uitstekend bij ons terecht.

Uw scooter reparatie snel en vakkundig uitgevoerd in regio Den Haag

Het is erg vervelend als uw scooter niet meer naar behoren werkt. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen en dat begrijpen we bij Mi-Scoot B.V. als geen ander. Voor uw eigen veiligheid profiteert u bij ons altijd van een haal- en brengservice. Wij komen de scooter graag bij u ophalen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker, voor vakkundige reparatie of onderhoud. Na reparatie of onderhoud brengen we uw voertuig weer bij u thuis. Zo wordt u volledig ontzorgd en heeft u binnen een mum van tijd weer een veilige scooter, die nog vele jaren zal meegaan. Zo heeft u veel aan het schadeherstel aan uw scooter door de specialist uit de regio Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker.

Een scooter huren tijdens de reparatie

Hebben wij onlangs uw scooter opgehaald in de buurt van Zoetermeer en Pijnacker voor een reparatie of voor onderhoud? Als u uw scooter dagelijks in gebruik heeft, om bijvoorbeeld naar uw werk te gaan, bieden wij een passende oplossing op het gebied van schadeherstel en onderhoud in de omgeving van Den Haag. Zo kunt u naast reparatie ook bij Mi-Scoot B.V. in Den Haag terecht voor de huur van een scooter. Geef aan of uw voorkeur ligt bij een elektrische scooter of een benzine scooter.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u dat wij de reparatie, schadeherstel of het onderhoud van uw scooter regelen in de omgeving Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u als u contact opneemt via 070-3175335. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag om een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw scooter te bespreken. Zo worden de gebreken van uw scooter snel en vakkundig opgelost, zodat u nog vele veilige kilometers kunt maken.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service