opc_loader

Scooter reparatie Den Haag

Als uw scooter reparatie nodig heeft, kiest u voor een professioneel bedrijf in Den Haag. Op die manier weet u zeker dat uw scooter op de juiste manier gerepareerd wordt en u in het vervolg veel veilige kilometers kunt maken. Bij Mi-Scoot, dicht bij Pijnacker en Zoetermeer, werken alleen experts aan de reparatie van uw scooter. Wilt u dit zelf ervaren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Heeft uw scooter reparatie nodig? Profiteer van de haal- en brengservice in regio Den Haag

Het is erg vervelend als uw scooter niet meer naar behoren werkt. Dit wilt u zo snel mogelijk oplossen en dat begrijpen we bij Mi-Scoot als geen ander. Voor uw eigen veiligheid profiteert u bij ons altijd van een haal- en brengservice. Wij komen de scooter graag bij u ophalen in de omgeving van Zoetermeer en Pijnacker en brengen uw voertuig na de reparatie weer bij u thuis. Zo wordt u volledig ontzorgd en heeft u binnen een mum van tijd weer een veilige scooter.

Scooter huren tijdens uw reparatie

Hebben wij onlangs uw scooter opgehaald voor een reparatie in de buurt van Zoetermeer en Pijnacker? Als u uw scooter dagelijks in gebruik hebt, om bijvoorbeeld naar uw werk te gaan, bieden wij een passende oplossing. Zo kunt u naast reparatie ook bij Mi-Scoot in Den Haag terecht voor de huur van een scooter. U kiest of uw voorkeur uitgaat naar een elektrische scooter of een benzine scooter. Kom maandag tot en met zaterdag langs als u geïnteresseerd bent in het huren van een scooter.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u dat wij de reparatie van uw scooter regelen in de omgeving Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden als u contact opneemt via 070-3175335. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze scooterspeciaalzaak in Den Haag om alle mogelijkheden op het gebied van reparatie voor uw scooter te bespreken.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service