opc_loader

Ga naar een professionele scooter winkel in Den Haag

Als u een scooter wilt kopen of huren, gaat u naar een professionele winkel in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan elektrische scooters, schakelbrommers, motorscooters, bezorgscooters en meer. Dankzij ons brede assortiment zijn wij een gewaarde scooter dealer in de omgeving van Den Haag. Online bekijkt u alvast het aanbod, maar om de scooters met eigen ogen te bekijken bent u van harte welkom in onze winkel in Den Haag, in de buurt van Zoetermeer.

Vind een scooter die bij u past in onze winkel in Den Haag

In ons ruime assortiment vindt u ongeveer 80 à 100 nieuwe en tweedehands scooters op voorraad. Wij zijn de grootste dealer in Zuid-Holland van de scooters van Kymco. Als u op zoek bent naar een Kymco scooter, is het zeker waard om eens langs te komen in onze showroom. Hier vindt u een scooter van dit merk in alle kleuren. Bovendien vindt u ook alle kleuren en types Vespa en Piaggio scooters, vaak in zowel snorscooter als de bromscooter variant. accessoires, windscherm, beugelset, klapdrager, SP kappensets en speciale knipperlichten. Deze scooters zijn leverbaar in een basic model en een S-model, en er zijn altijd aantrekkelijke acties, waarbij u profiteert van aantrekkelijke kortingen. Ook zijn er regelmatig mooie occasions voor een aantrekkelijke prijs te koop. Als u in de buurt bent van Den Haag en Zoetermeer, kom dan eens langs in onze winkel om een passende scooter te vinden. Wij voorzien u altijd van persoonlijk advies zodat u een weloverwogen keuze maakt. Zo is uw bezoek aan dé scooter dealer in de regio Den Haag zeker succesvol en rijdt u met een mooie scooter de deur uit.

Kom langs en geef uw wensen door

Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? En wat is uw budget en de eisen die u stelt aan uw toekomstige scooter? Dit zijn een aantal vragen die belangrijk zijn bij het uitzoeken van de juiste scooter bij dé scooter dealer in Den Haag. Wij luisteren graag naar uw wensen en vinden vervolgens een passende scooter voor u. Als u wilt, maakt u direct een proefrit op uw favoriete voertuig. Wilt u meer informatie over het kopen van een scooter in onze winkel dicht bij Zoetermeer? Neem contact op via 070-3175335.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service