opc_loader

De beste tweedehands scooters in Den Haag

Bent u geïnteresseerd in tweedehands scooters en zoekt u een scooterspeciaalzaak in de omgeving van Den Haag? Zoek niet verder en kom langs bij Mi-Scoot B.V. Hier vindt u een ruim aanbod aan tweedehands scooters in verschillende kleuren en van diverse merken. Wij luisteren graag naar uw wensen en vinden op basis daarvan een passende scooter voor u.

Profiteer van de voordelen van tweedehands scooters in Den Haag

Als u geïnteresseerd bent in tweedehands scooters, vertellen de specialisten in onze scooterzaak in Den Haag hier graag meer over. Door een tweedehands scooter aan te schaffen, bespaart u flink op de kosten. Een gebruikt model is goedkoper dan nieuwe modellen. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat de occasion volledig naar behoren werkt. Alle tweedehands scooters hebben het nodige onderhoud gehad. Daarnaast worden ze  bij u in Den Haag gratis en kant-en-klaar afgeleverd, inclusief een volle tank.

Bekijk het aanbod online

De tweedehands scooters in onze showroom in Den Haag zijn ook te bekijken op onze website. Hier vindt u scooters van toonaangevende merken als Yamaha, Peugeot en Kymco. Bent u op zoek naar een tweedehands scooter van een bepaald merk? Laat het ons weten via 070-3175335. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de scooters te bekijken in onze showroom.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service