opc_loader

Vespa reparatie

Wanneer er aan uw Vespa een reparatie uitgevoerd moet worden, is het een verstandig besluit om hiervoor Mi-Scoot B.V. te bezoeken. De reparatie wordt vakkundig uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Hiervoor gebruiken zij de beste onderdelen en maken hierbij gebruik van moderne gereedschappen en machines. Op deze manier rijdt uw Vespa snel weer zonder problemen.

Profiteer van extra service wanneer u uw Vespa ter reparatie aanbiedt

Wanneer u uw scooter bij ons binnenbrengt voor een reparatie, profiteert u van onze uitstekende service. Heeft u uw Vespa bij ons gekocht en moet er binnen een jaar een reparatie plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat u een ongelukje heeft gehad of omdat er een onderdeel defect is? Dan kunt u gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. Binnen de regio Den Haag halen wij de scooter op (ook als u bijvoorbeeld met pech onderweg komt te staan) en we brengen uw scooter van Vespa of een ander merk na reparatie weer netjes bij u thuis. Heeft u uw scooter bij een andere dealer gekocht, of is het al langer dan een jaar geleden dat u uw scooter bij Mi-Scoot B.V. kocht? Ook dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice, maar dan tegen een kleine vergoeding.

Maakt u ook gebruik van onze uitstekende service?

Zoals u leest is onze service uitstekend wanneer u uw Vespa scooter of scooter van een ander merk voor een reparatie bij ons aanbiedt. Ook voeren wij de reparatie vakkundig uit. Heeft u nog vragen over onze service of de reparatie? Bel dan naar 070-3715335.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service