opc_loader

Mi-Scoot Scooter Verhuur / Rent

 

 

Mi-Scoot heeft schitterende scooter modellen in de verhuur. Voor een gezellig dagje uit, een tocht door centrum Den Haag of Leiden? Een ritje langs de kust? Met onze hippe en betrouwbare snorscooters maakt u hier een geslaagde dag van. Kom langs en reserveer uw snorscooter ! Vanaf 16 jaar mits in het bezit van een geldig rijbewijs ! Kan probleemloos met 2 personen bereden worden. Kettingslot kosteloos meegeleverd.

 

Hieronder kunt u de periode bepalen en deze betalen via Ideal, reserveren via de telefoon is niet mogelijk! Heeft u vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

 

U kunt kiezen voor een elektrische Niu NQI1 scooter met een bereik van 60-70 kilometer geschikt voor 2 personen of een kleiner model de elektrische Niu MQI+ scooter met een bereik van +-70 kilometer. De Niu MQI+ is kleiner en minder geschikt voor 2 volwassen persoon, ideaal voor beginners of kleinere mensen met een kind achterop. U krijgt de oplader mee dus u kunt hem altijd zonodig bijladen bij ieder stopcontact. Voordeel is heerlijk geruisloos scooteren en u mag met deze scooters door de duinen en bosgebieden rijden. Ook kunt u kiezen voor het populaire Mi Inverno Rome scooter model, deze benzine 4-takt scooter is ruim geschikt voor 2 personen en voorzien van een achterdrager. Met een verbruik van 1:30 ook erg zuinig, u krijgt hem mee met een volle tank dus u dient hem ook weer met een volle tank terug te brengen.

Alle scooters zijn voorzien van een telefoonhouder en een USB aansluiting, u kunt uw telefoon dus onderweg opladen! En met uw telefoon navigeren. Voor kinderen onder de 7,5 jaar is een kinderzitje officieel verplicht, deze kunt u erbij huren.

 

Mi-Scoot heeft 5 elektrische scooters 4x Niu N1 en 1x Niu M+ beschikbaar ! Daarnaast 2 benzine 4-takt Rome scooters.

Verhuur is iedere dag mogelijk tijdens openingstijden, Mi-Scoot is op zondagen en feestdagen gesloten. U kunt natuurlijk wel een scooter voor een weekend huren.

 

Scooters zijn W.A verzekerd (voor schade bij derden). U bent zelf aansprakelijk voor schade of diefstal van de gehuurde scooter, voor 10 euro per dag kunt u dit risico beperken tot 150 euro. Het eigen risico is dan gelijk aan de borg van 150 euro. Zonder deze beperking moet u alle schade aan de gehuurde scooter vergoeden ! Kleine schades onder de 150 euro worden dus altijd van de borg ingehouden.

 

Reserveren kan via onderstaande link, de borg dient u nog in de winkel af te rekenen, contant of per pin. Uw borg krijgt u door middel van retour pinnen onmiddelijk terug gestort op uw rekening !

 

Reserveren is enkel mogelijk via onze webshop. Bij zomers weer zijn de scooters vrijwel altijd allemaal verhuurd. Reserveer dus tijdig om teleurstelling te voorkomen.

 

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service