opc_loader
Piaggio

Piaggio scooter kopen in Den Haag

Veel mensen hebben de droom om ooit een Piaggio scooter te kopen, en dat kan bij een betrouwbare dealer in Den Haag. De befaamde Piaggio ZIP scooter is bij ons zowel verkrijgbaar in de snorscooter als in de bromscooter variant. Deze moderne scooters zien er namelijk niet alleen prachtig uit met hun moderne design, maar rijden ook nog eens fantastisch. Het schakelen gaat soepel en de scooters rijden zeer vlot, zonder te schokken. Zo is de Piaggio scooter er één die voldoet aan al uw verwachtingen. Deze scooters worden namelijk gecustomized met diverse accessoires, zoals een windscherm, beugelset, klapdrager, SP kappensets en speciale knipperlichten. Ook profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Er worden namelijk regelmatig acties gehouden, waarbij u profiteert van extra lage prijzen. 

Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1

Een Piaggio scooter kopen bij de specialist in Den Haag

De scooters van Piaggio hebben een modern design en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ook zijn de scooters verkrijgbaar met zowel blinkende als matte lak. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Komt u ook een Piaggio scooter kopen in onze moderne en ruime showroom in Den Haag-Leidschenveen? Wij ontvangen u graag en voorzien u van persoonlijk advies.

Een Piaggio scooter gaat lang mee

Als gespecialiseerd dealer van Piaggio scooters, kunt u voor werkzaamheden aan deze scooters ook prima terecht bij Mi-Scoot B.V. Onze deskundige monteurs beschikken over het beste gereedschap en maken gebruik van originele Piaggio onderdelen, zodat zij alle werkzaamheden tegen de beste kwaliteit kunnen uitvoeren.

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Piaggio scooter bij dé specialist in Den Haag? Of rijdt u al jaren met veel plezier op zo’n moderne scooter en moet er iets gerepareerd worden? Kom in al gevallen langs in onze winkel in Den Haag-Leidschenveen. Heeft u een algemene vraag, dan kunt u bellen naar 070-3715335. Neem gerust contact met ons op!

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service