opc_loader

Een Vespa kopen in Den Haag

Wilt u een Vespa kopen of zoekt u een specialist voor het onderhoud ervan in Den Haag? Als u een Vespa wilt kopen, gaat u naar een zaak in Den Haag die u ondersteunt tijdens het gehele aankoopproces. De experts van Mi-Scoot B.V. luisteren graag naar uw wensen. Wat is uw budget? Welke kleur moet uw Vespa hebben? Wilt u er specifieke accessoires bij, zoals een windscherm? Op basis van uw wensen adviseren wij welke Vespa het beste bij u past en we zoeken er de juiste accessoires bij.

Waarom een Vespa kopen in Den Haag?

Lijkt het u ook wel wat? De omgeving verkennen met een mooie scooter? Dan is een Vespa kopen bij ons in Den Haag zeker geen slecht idee. Zo kunt u in de weekenden heerlijk uitwaaien, maar is het ook een zeer geschikt vervoersmiddel om naar het werk te gaan. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod Vespa scooters in allerlei kleuren en modellen. Wij kunnen de scooter helemaal naar uw wens opbouwen. Bovendien is de eerste servicebeurt altijd gratis en als u binnen een jaar problemen heeft met uw scooter, hanteren wij een gratis ophaalservice. Een reparatie aan uw Vespa wordt vervolgens vakkundig uitgevoerd in onze werkplaats in Den Haag. Ook daarna kunt u uiteraard voor reparatie en onderhoud aan uw Vespa bij ons in Den Haag terecht. Dat is de service die u van Mi-Scoot B.V. kunt verwachten, net zoals het goede onderhoud dat wij in onze werkplaats in Den Haag aan uw Vespa uitvoeren.

Bestel online of kom langs in de winkel

U vindt een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Vespa’s in onze showroom, maar ook op onze website. Aan alle Vespa’s die wij in onze winkel in Den Haag aanbieden, voeren wij ook reparaties uit. Weet u al welke Vespa u wilt kopen om de omgeving van Den Haag te verkennen? U bestelt uw favoriete voertuig heel eenvoudig online. Wanneer u eerst uw scooter wilt testen, bent u van harte welkom in onze showroom in Den Haag. Ook wanneer u onderhoud of reparaties wilt laten uitvoeren aan uw Vespa, door een specialist uit Den Haag, dan kunt u bij ons terecht. Heeft u eerst nog vragen? U bereikt ons op 070 204 3905.

Contact

*
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
5.215,00 4.899,00
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service