opc_loader

Vespa Den Haag

Als u een Vespa wilt kopen, gaat u naar een zaak in Den Haag die u ondersteunt tijdens het gehele aankoopproces. De experts van Mi-Scoot luisteren graag naar uw wensen. Wat is uw budget? Welke kleur moet uw Vespa hebben? En wilt u er specifieke accessoires, zoals een windscherm, bij? Op basis van uw wensen adviseren wij welke Vespa het best bij u past.

Waarom een Vespa kopen in Den Haag?

Lijkt het u ook wel wat? De omgeving verkennen met een mooie scooter? Dan is een Vespa kopen bij ons in Den Haag zeker geen slecht idee. Zo kunt u in de weekenden heerlijk uitwaaien, maar is het ook een zeer geschikt vervoersmiddel om naar het werk te gaan. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod Vespa scooters in allerlei kleuren en modellen. Wij kunnen de scooter helemaal naar uw wens opbouwen. Bovendien is de eerste servicebeurt altijd gratis en als u binnen een jaar problemen heeft met uw scooter, hanteren wij een gratis ophaalservice. Dat is de service die u van Mi-Scoot kunt verwachten.

Bestel online of kom langs in de winkel

U vindt een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Vespa’s in onze showroom, maar ook op onze website. Weet u al welke Vespa u wilt kopen om de omgeving van Den Haag te verkennen? U bestelt uw favoriete voertuig heel eenvoudig online. Wanneer u eerst uw scooter wilt testen, bent u van harte welkom in onze showroom in Den Haag. Heeft u op voorhand nog vragen? U bereikt ons op 070-3175335.

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service