opc_loader

Piaggio Medley 125cc

PRAKTISCH, DYNAMISCH, LICHTGEWICHT... EN STIJLVOL

Piaggio Medley creëert een nieuwe klasse high-wheel scooters die de voordelen van een wendbare en lichtgewicht scooter combineert met die van een grotere en krachtigere high-wheel scooter.

Prijs: 4.299,00

0
Kleur
Windscherm
Koffer / Mand
Totale prijs:
4.299,00
x
Beschrijving

Nieuwe Piaggio i-get-motor

De Piaggio Medley is voorzien van de nieuwste evolutie van de Piaggio i-get motorfamilie. Deze motoren zijn vloeistofgekoeld en bevatten een elektronische injectie. Dit type motor geeft de Medley nog meer levendigheid en wendbaarheid in het verkeer, verbetert de prestaties en maakt hem tot de krachtigste in zijn klasse.

Comfort eerst

Wendbaar, praktisch en dynamisch en tegelijkertijd comfortabel en ruim: Piaggio Medley is een mix van lichtheid en functionaliteit, ideaal om elke dag in de stad te reizen. Het zadel heeft een elektrische opening, bediend door een handige knop op het stuur.

Compartiment onder de stoel

De achterkant van de scooter loopt duidelijk taps toe, met verrassend compacte afmetingen, gezien het ruime compartiment onder het zadel van 36 liter dat plaats biedt aan twee integraalhelmen, iets wat je niet vaak aantreft in een high-wheeler. Dit wordt bereikt door het slimme ontwerp van de achterkant en de herpositionering van de brandstoftank in het midden van de voetenruimte, een oplossing die niet alleen de opslagcapaciteit vergroot, maar ook betekent dat u kunt tanken zonder uw stoel te verlaten. Een ander voordeel is dat de verbeterde massacentralisatie zorgt voor een betere rijervaring op de weg.

Medley en Medley S

Piaggio Medley geeft de voorkeur aan meer klassieke en elegante kleuren gecombineerd met een bruin zadel, mat bronzen afwerkingen en zilvergrijze velgen. De 'omhullende' voorkant past perfect bij de 'slanke' achterkant, wat hem een nog dynamischer en functioneler uiterlijk geeft. De Piaggio Medley S onderscheidt zich door zijn sportieve matzwarte afwerkingen; deze sportiviteit wordt geaccentueerd door de rode schokdemperveren, een tint die ook terugkomt op de zadelnaden en andere details zoals de omlijsting van de 'stropdas' van het schild. Om zijn sportieve ziel te benadrukken, zijn de remklauwen versierd met goud en krijgen de schijven een 'golfprofiel'.

Altijd verbonden met PIAGGIO MIA

PIAGGIO MIA en de nieuwe Piaggio-app zijn speciaal ontworpen om iOS- en Android-apparaten te verbinden met de nieuwe Piaggio Medley. Het Piaggio MIA-systeem (standaard aangeboden op de S-versie) verbindt uw smartphone met het voertuig via Bluetooth en beheert telefoongesprekken, spraakopdrachten en muziek via de stuuropdrachten.

Beoordelingen ()
Piaggio Medley 125cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Piaggio Medley 125cc


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service

Laatst bekeken items