opc_loader

Piaggio Liberty 125cc

Voor optimale veiligheid

De Piaggio Liberty 125 ABS is het antwoord op de behoefte aan mobiliteit en vrijheid van een groot publiek dat op zoek is naar stijl, lichtheid, rijgemak en veiligheid. Een voertuig dat zich onderscheidt door zijn hoge normen op het gebied van rijgedrag, wendbaarheid en betrouwbaarheid, en door zijn eersteklas technologische inhoud.
Zoals het remsysteem met ABS op alleen het voorwiel en de i-get (Italian Green Experience Technology) Euro 5-gecertificeerde, luchtgekoelde motor met elektronische brandstofinjectie en 3-kleppen timing. Kortom, maximale prestaties, minimaal brandstofverbruik, lage onderhoudskosten, stilte en efficiëntie in alle gebruiksomstandigheden. Kwaliteit, maar ook de essentiële 'Made in Italy' stijl...
De grote wielen van 16" en 14" van de Piaggio Liberty 125 ABS definiëren een klassieke, elegante lijn, met aandacht voor de functionaliteit van elk afzonderlijk element: zo is er bijvoorbeeld een compartiment met een afsluitbare klep gecreëerd, terwijl een jethelm met vizier onder het zadel kan worden geplaatst.

Prijs: 3.499,00

0
Kleur
Windscherm
Koffer / Mand
Totale prijs:
3.499,00
x
Beschrijving

Alles onder controle

Het instrumentenpaneel van de Piaggio Liberty 125 ABS is gemengd: de klassieke analoge snelheidsmeter wordt geflankeerd door een modern LCD-scherm dat kan worden bediend met een knop aan de rechterkant van het stuur: elegant verlicht in blauw, toont het het brandstofniveau en de afgelegde kilometers (gedeeltelijk en totaal). Natuurlijk is er ook een klok, zodat je op tijd kunt zijn voor elke zakelijke afspraak.

De voordelen van "grote wielen"

Het 16" voorwiel van de Piaggio Liberty 125 ABS garandeert stabiliteit en precisie in alle omstandigheden. De 14" achtervelg is daarentegen uitgerust met een royale 100/80 band, het ideale compromis tussen grip en wendbaarheid in smalle passages. Het ABS-systeem voor alleen de voorwielen van de Liberty is ontwikkeld door Piaggio in samenwerking met Bosch, 's werelds grootste leverancier van auto-onderdelen.

Veel nuttige ruimte

De Piaggio Liberty 125 ABS is uitgerust met een compartiment, beschermd door een afsluitbare klep en verdeeld in twee delen voor het opbergen van documenten of andere kleine alledaagse voorwerpen. Onder het zadel, dat elektrisch kan worden geopend met een knop op het stuur, bevindt zich een tweede praktisch ruimte dat plaats biedt aan een jethelm met vizier.

Beoordelingen ()
Piaggio Liberty 125cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Piaggio Liberty 125cc


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service

Laatst bekeken items