opc_loader

Piaggio Liberty S 125cc

Voor optimale veiligheid

De Piaggio Liberty 125 ABS is het antwoord op de behoefte aan mobiliteit en vrijheid van een groot publiek dat op zoek is naar stijl, lichtheid, rijgemak en veiligheid. Een voertuig dat zich onderscheidt door zijn hoge normen op het gebied van rijgedrag, wendbaarheid en betrouwbaarheid, en door zijn eersteklas technologische inhoud.
Zoals het remsysteem met ABS op alleen het voorwiel en de i-get (Italian Green Experience Technology) Euro 5-gecertificeerde, luchtgekoelde motor met elektronische brandstofinjectie en 3-kleppen timing. Kortom, maximale prestaties, minimaal brandstofverbruik, lage onderhoudskosten, stilte en efficiëntie in alle gebruiksomstandigheden. Kwaliteit, maar ook de essentiële 'Made in Italy' stijl...
De grote wielen van 16" en 14" van de Piaggio Liberty 125 ABS definiëren een klassieke, elegante lijn, met aandacht voor de functionaliteit van elk afzonderlijk element: zo is er bijvoorbeeld een compartiment met een afsluitbare klep gecreëerd, terwijl een jethelm met vizier onder het zadel kan worden geplaatst.

Prijs: 3.599,00

0
Kleur
Windscherm
Koffer / Mand
Totale prijs:
3.599,00
x
Beschrijving

Bescherming aan de achterkant

De achterzijde van de Piaggio Liberty S 125 ABS eindigt in een elegant lichtcluster waarin de richtingaanwijzers zijn geïntegreerd, met daarbovenop een bagagerek dat onder andere is ontworpen voor de handgrepen van de passagier en is uitgerust met karakteristieke zijelementen die bescherming bieden tegen botsingen. Deze voorzieningen zijn gecoördineerd met die op het voorspatboord.

Veel ruimte

De Piaggio Liberty 125 ABS heeft twee compartimenten, waarvan één beschermd door een afsluitbare klep en verdeeld in twee delen. Onder het zadel, dat elektrisch kan worden ontgrendeld met een knop op het stuur, bevindt zich ook een tweede praktische ruimte dat plaats biedt aan een jethelm met vizier. 

Elegante proporties

Er is veel aandacht besteed aan de algehele ergonomie van de Piaggio Liberty S 125 ABS: het beschermende voorspatboord wordt versterkt door een opvallend verticaal designelement. Technologie en esthetiek worden gecombineerd met LED-positielichten en een koplamp gemonteerd op de stuurstructuur, terwijl het instrumentenpaneel is voorzien van een LCD-scherm dat kan worden bediend via een bedieningsknop op het stuur.

Beoordelingen ()
Piaggio Liberty S 125cc heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Piaggio Liberty S 125cc


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Kymco Flagship Store

Contact

Afbeeldingsresultaat voor maps logoOude Middenweg 241-d

        2491AH Den Haag 

        Stadsdeel Leidschenveen

Afbeeldingsresultaat voor telefoon logo 070-3175335

Afbeeldingsresultaat voor e-mail logo info@mi-scoot.nl

Openingstijden

 Maandag    13.00 - 18.00
 Dinsdag  09.00 - 18.00 
 Woensdag  09.00 - 18.00
 Donderdag              09.00 - 18.00
 Vrijdag  09.00 - 18.00 
 Zaterdag  09.30 - 17.00 
 Zondag  Gesloten
Promotie
Nieuwe Artikelen
Scooterflex

Haal- en Brengservice

Mi-Scoot Haal en breng service

Laatst bekeken items